PROGRAMARI: 004 0721 416 994 [RO]
PROGRAMARI: 004 0765 959 878 [IT]
E-MAIL: cabinet@dentist-stomatolog.ro

Romanian English French German Italian Portuguese Spanish Swedish
7
6
5
4
2
1
10
9
8
PROGRAMARE ONLINE

COROANA CERAMICA PE SUPORT DE ZIRCONIU

Zirconiul este un material revolutionar, rezistent, un diamant sintetic, care a fost folosit prima oara in ortopedie pentru proteze de sold. In stomatologie a fost folosit incepand cu anii 1990.

Zirconiul este un material biocompatibil (absolut bioinert) care nu provoaca reactii alergice, nu corodeaza si astfel nu apare acel lizereu (dunga) cenusie, la marginea gingivala a coroanei.

Zirconiul are rezistenta la presiune mai mare decat a metalului (suporta forte masticatorii mari).

Zirconiul are transluciditate similara cu a dintilor naturali, lumina reflectandu-se la fel ca la un dinte natural, obtinandu-se astfel o estetica superioara.

Zirconiul este inert din punct de vedere termic, nu conduce caldura, astfel incat variatiile termice nu sunt transmise pulpei dentare, putandu-se astfel utiliza si pe dinti vitali (cu nerv).

Zirconiul este un material usor care permite pacientului sa se acomodeze rapid cu coroana ce devine insensibila. Este recomandat in cazul puntilor cu mai multi dinti.

Precizia coroanei ceramice pe suport de zirconiu este garantata prin realizarea lucrarii de catre computer (tehnica CAD-CAM).

Dinti zirconiu ieftini, Dinti ieftini zirconiu, Super oferta zirconiu, Zirconiu, Coroana zirconiu, Dinti zirconiu

PROGRAMARE ONLINE