PROGRAMARI: 004 0721 416 994 [RO]
PROGRAMARI: 004 0765 959 878 [IT]
E-MAIL: cabinet@dentist-stomatolog.ro

Romanian English French German Italian Portuguese Spanish Swedish
7
6
5
4
2
1
10
9
8
PROGRAMARE ONLINE

Turism dentar

Turismul dentar este o industrie la nivel mondial, iar lideri sunt tarile asiatice care au vazut in aceasta nisa salvarea financiara a stomatologiei locale.

O data cu intrarea in Uniunea Europena, Romania a devenit o destinatie favorita pentru afaceri, calatorii si in acelasi timp pentru rezolvarea problemelor dentare la preturi mult mai mici si o calitate similara cu a celorlalte tari europene. In Romania in functie de procedura, pretul majoritatii tratamentelor poate ajunge sa fie mult mai scazut decat in Italia.

 

Prin programul de turism dentar Dr. Gina Tataru ofera pacientilor din alte tari, precum si romanilor stabiliti in strainatate, urmatoarele beneficii:

-posibilitatea de a vizita locuri pitoresti din Romania, acest lucru realizandu-se in colaborare cu agentiile de turism partenere;

-oportunitatea de a beneficia de un set complet de solutii stomatologice la preturi mult mai atractive decat in tarile din vestul Europei. Cabinetul este dotat cu aparatura ultra-performanta, folosim materiale de cea mai buna calitate si va punem la dispozitie serviciile unei echipe de medici specializati pe toate ramurile stomatologiei, la cel mai inalt nivel;

-o echipa de tehnicieni dentari ceramisti disponibili in orice secunda;

-cele mai scurte perioade de tratament la cele mai mici preturi;

Pentru a beneficia de un program personalizat, cu referire la traseul excursiei(in functie de dorinte: munte, mare, manastiri, centre spa si balneare, locuri istorice, culturale, agroturism, etc.) la durata si consultul tratamentelor este necesar sa ne trimiteti o radiografie panoramica, data exacta a sosirii dumneavostra in Bucuresti, Romania, un numar de telefon mobil si estimarea timpului ce doriti sa il petreceti in tara, la urmatoarea adresa de e-mail: "Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.". La aceasta adresa va stam la dispozitie pentru orice alte intrebari suplimentare.

Zborurile disponibile de pe aeroportul International “Henri Coanda” Bucuresti le gasiti aici.

Dinti zirconiu ieftini, Dinti ieftini zirconiu, Super oferta zirconiu, Zirconiu, Coroana zirconiu, Dinti zirconiu

PROGRAMARE ONLINE