Oferta limitata

Coroana metalo – ceramica 600 RON

Oferta Limitata

Coroana zirconiu 1200 RON

Oferta limitata

Coroana ceramica pe suport zirconiu 1500 RON

COROANA CERAMICA PE SUPORT DE ZIRCONIU

AVANTAJELE UNEI COROANE DE ZIRCONIU

 • Rezultat estetic superior

  Sunt lejere si reprezintă solutii optime atat pentru dintii frontali, cat si pentru cei din zona laterală

 • REZISTENT

  Zirconiul are de asemenea avantajul de a avea o rezistenţă termică ridicată, fără o senzaţie neplăcută legată de o coroană metalică.

  REZISTENT

 • Biocompatibil

  Zirconiul este un material biocompatibil. Se potriveşte perfect cu dinţii fără risc de alergie.

 • Finisaj excelent datorită CAD / CAM de înaltă tehnologie

  Utilizarea proceselor de proiectare şi de fabricaţie asistată de calculator oferă pacienţilor o potrivire precisă, reducând timpul necesar pentru a se potrivi cu coroanele.

  Finisaj excelent datorită CAD / CAM de înaltă tehnologie

 • Protecţie împotriva gingiilor

  Calitatea de fabricaţie a coroanei de zirconiu o face complet adaptată gingiei şi, prin urmare, mai etanşă decât o coroană tradiţională.

Coroana de zirconiu satisface toate cerintele esteticii: culoare, translucenta, textura, transparenta, iar rezistenta acesteia este data de substratul de zirconiu.

Coroana dentara din zirconiu inlocuieste cu succes structura naturală afectată a dintelui. Această lucrare protetică este 100% personalizată, astfel încât să aibă aceeași culoare ca dinții tăi naturali! Coroanele dentare premium din zirconiu se diferențiază de alte tipuri de coroane dentare prin estetică și rezistență, oferind aspect și funcționalitate superioare!

Zirconiul folosit în stomatologie se prezintă sub forma unui oxid alb cristalin. Coroanele din zirconiu pot fi o alternativa pentru un implant dentar.
Reprezintă o substructură ideală pentru ceramică deoarece adeziunea ceramicii la zirconiu este mai puternică decât la alte aliaje metalice, astfel scăzând riscul ca ceramica să se fractureze de pe suportul de zirconiu.

TIPURI DE COROANE DE ZIRCONIU

Există două tipuri de coroane dentare din zirconiu: coroana dentară monolitică și coroana dentară din ceramică pe suport de zirconiu. Durata de viață a unei coroane de zirconiu este de 10 ani.

ETAPE DE LABORATOR

Procesul tehnologic CAD-CAM de realizare al coroanelor dentare din ceramică pe suport de zirconiu începe cu frezarea computerizată a unui bloc solid de zirconiu sau a unui disc. Apoi pe acest schelet se vor adăuga succesiv straturi de ceramică. Ceramica se arde în cuptoare speciale la temperaturi de peste 700º Celsius.

COROANA CERAMICA PE SUPORT METALIC – 600 Ron

Coroana dentara

Se mai numeste coroana metalo-ceramica pe schelet nenobil sau coroana “clasica” de ceramica, fiind si cea mai ieftina dintre coroanele ceramice. Este o alegere excelenta si daca medicul stomatolog o indica, rezultatele sunt foarte bune. Se poate folosi in majoritatea cazurilor, atat pentru dintii din partea din fata, cat si pentru cei din spate.

Puntea dentara

Ca si coroana, se numeste punte metalo-ceramica. Se poate folosi atat pentru restaurari reduse (de 1 sau 2 dinti) cat si pentru punti intinse inclusiv puntea totala.

Rezistanta si estetica unor asemenea punti este foarte buna dar nu atinge nivelul lucrarilor realizate pe schelete din aur sau zirconiu, dar este net superioara coroanelor metalo-acrilice sau metalo-compozite.

Call Now ButtonSuna Acum