Servicii

Oferim o gama completa de servicii la cele mai inalte standarde si la cele mai bune preturi

Oferta limitata

Coroana metalo – ceramica 650 RON

Oferta limitata

Coroana zirconiu 1100 RON

Oferta limitata

Coroana ceramica pe suport zirconiu 1400 RON

Consultatia stomatologica presupune evaluarea statusului cavitatii orale, cu ajutorul acesteia, stabilindu-se un diagnostic si un plan de tratament corect.

Se recomanda a fi facuta odata la 6 luni

Consultatie

Implantologie

Un implant dentar este o radacina artificiala realizata din diverse materiale (titan, zirconiu, etc.). Implantul dentar va servi ca suport pentru o restaurare protetica (coroana, proteza, etc.) ce va inlocui dintele lipsa.

Extractia dentara este o interventie ce consta in indepartarea unui dinte bolnav, care provoaca si intretine procesele patologice locale, regionale si generale ce nu pot fi rezolvate prin tratamente conservatoare.

Chirurgie Orala

Parodontologie

Ce este parodontoza?

Se numeste paradontoza o imbolnavire prin inflamare a paradontiului dentar (tesuturilor inconjuratoare dintelui, atat gingie cat si os) ducand la deteriorarea aparatului de sustinere dento-alveolare, aparitia mobilitatii si in final, pierderea dintilor.

Coroanele dentare reprezinta acei dinti falsi aplicati in cavitatea bucala, care cu ajutorul tehnicilor moderne capata un aspect si o naturalete de invidiat.

Protetica

Profilaxie

Procedura prin care medicul dentist indeparteaza depozitele de tartru de pe suprafetele dentare. Este un procedeu nedureros, obligatoriu pentru mentinerea sanatatii orale.

Este singura manevra oarba care se face in terapia stomatologica si presupune o deosebita atentie si indemanare din partea stomatologului.

Tratamentul endodontic reprezinta cheia succesului intr-o restaurare protetica odontala, se poate desfasura pe parcursul a mai multor sedinte de tratament.

Endodontie

Pedodontie

Pedodontia reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor, ce are in vedere tratamentul specific dintilor temporari (dinti de lapte) si al dintilor permanenti (abia erupti).

Este arta si stiinta indreptarii dintilor atat la copii cat si la adulti. Aceasta se face de catre un dentist special pregatit si trateaza doar pacientii care au nevoie de astfel de tratamente.

Ortodontie

Oferta limitata

Coroana zirconiu 1100 RON

Call Now ButtonSuna Acum