PROGRAMARI: 004 0721 416 994 [RO]
PROGRAMARI: 004 0765 959 878 [IT]
E-MAIL: cabinet@dentist-stomatolog.ro

Romanian English French German Italian Portuguese Spanish Swedish
7
6
5
4
2
1
10
9
8
PROGRAMARE ONLINE

Pedodontie

Pedodontia reprezinta asistenta stomatologica acordata copiilor, ce are in vedere tratamentul specific dintilor temporari (dinti de lapte) si al dintilor permanenti (abia erupti).

De ce ducem copii la dentist?

Trebuie anticipate problemele care pot duce la imbolnavirea dintisorilor copilului dumneavostra, pentru a putea face posibila interventia la momentul oportun. Medicul dentist observa prin metode moderne starea danturii copilului dumneavostra si felul in care se comporta in fiecare dinte atunci cand erupe.

Atunci cand dintii superiori sau dintii inferiori erup langa dintii de lapte, este un lucru normal, insa nu trebuie neglijat controlul stomatologic. Acesta este indispensabil mai ales ca este posibil sa fie nevoie de extractii dentare.

Medicul pedodont este cel care iti poate ajuta copilul sa previna aparitia cariilor sau chiar a traumatismelor. Pedodontia cuprinde si tratamente profilactice (fluorizari, sigilari ale dintilor), deoarce prevenirea cariilor este la fel de importanta ca si tratarea lor si astfel se evita aparitia unor tulburari in dezvoltarea si eruperea dintilor definitivi.

 

Dinti zirconiu ieftini, Dinti ieftini zirconiu, Super oferta zirconiu, Zirconiu, Coroana zirconiu, Dinti zirconiu

PROGRAMARE ONLINE